Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die allerlei gifstoffen aan zich kan binden. Houtskool wordt al sinds de oudheid ingezet bij vergiftiging en diaree. Het neemt dan schadelijke stoffen op uit het maag-darmkanaal waarna deze via de darmen het lichaam verlaten. Wanneer je alcohol drinkt, komen er ook toxische stoffen vrij in het lichaam. Deze zijn verantwoordelijk voor hoofdpijn en een katerig gevoel de volgende morgen. Door het drinken van actieve kool, binden de toxische stoffen zich aan deze superfood. Resultaat: de hoofdpijn en het katerige gevoel verminderd waardoor het een perfect middel tegen katers is!

Het is een absolute superfood. We hebben er zelfs een speciale juice voor ontwikkeld, de Charcoal Chia. Een lekkere frisse, zwarte limonade met veel actieve kool gemaakt van biologische verbrande kokosbast. Naast dat het goed werkt tegen een kater, zijn er nog 6 andere redenen waarom wij er geen genoeg van kunnen krijgen:

#1 Het werkt verjongend. Actieve kool is een goede aanvulling na een detox Juice cleanse om het lichaam te ontdoen van schadelijke gifstoffen en chemicaliën. Het werkt verjongend omdat het een preventieve werking heeft op lever- en nierschade.

#2 het verbetert je concentratie. Heb je een paar hersenkrakers of moet je studeren? Drink in de ochtend een Charcaol Chia en je concentratie zal verbeteren.

#3 Je krijgt er stralend witte tanden van. Door je tanden te poetsen met actieve kool, verdwijnen verkleuringen en worden je tanden na verloop witter.

#4 Het vermindert winderigheid & opgeblazen gevoel. Actieve kool helpt om de vastliggende lucht in de darmen vrij te maken. Het helpt ook overmatige gasvorming en gasophoping te verminderen. De actieve kool zorgt ervoor dat gasvormende bijproducten van voedsel gebonden worden. Je kunt dan het beste een uur voor de maaltijd Charcoal Chia drinken.

#5 Het verlaagt cholesterol. In een onderzoek kwam naar voren dat actieve kool het LDL cholesterol met ruim 40% verminderd.

#6 Het helpt bij een slechte adem. Drink Charcoal in de ochtend en je adem ruikt zelfs voor het tandenpoetsen weer neutraal.

Charcoal Chia bevat Chia Zaad, actieve kool, verse citroensap, Maple Syrup en H2O. Het is sterk ontgiftend met rauwe proteinen, vezels en gezonde omega’s. Deze juice helpt je lichaam te ontdoen van gifstoffen en heeft een diep reinigend effect op je organen. It’s black magic!!

 

July 12, 2017
Tags: Blog