Moon yoga Club

Lieve Yogi,

Op dit moment houden we onze shala open. We zien meerwaarde in het bieden van een plek voor yoga, samenzijn en reflectie als ondersteuning voor ons lichaam en geest in onzekere tijden als deze. We volgen de richtlijnen van www.rivm.nl op de voet. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates mochten er veranderingen plaatsvinden.

Om jouw en onze gezondheid te borgen treffen we per direct de volgende maatregelen:

We beperken de groepsgrootte van de lessen tot maximaal 20 personen in onze 105m2 yoga zaal om voldoende afstand te houden tussen de matten. Als de les vol zit, wacht dan even totdat er een plekje vrij komt.

Was je handen als je de studio binnenkomt èn verlaat. Op verschillende plekken in de studio is desinfecterende handgel beschikbaar. Of met water en zeep in de toiletten. Daar hebben we papieren handdoekjes beschikbaar. De stoffen handdoeken zijn verwijderd.

We stimuleren sociale afstand bij begroeting: Namasté is een mooi alternatief. Onze docenten zullen geen adjustments geven tijdens de lessen waarbij ze je aanraken.

Als het mogelijk is, neem je eigen mat mee naar de studio. Wil je er een van ons gebruiken, pak dan een liggende mat van achter in de studio. En maak VOOR èn NA je practice de mat schoon met de schoonmaak oplossing in de sprays. In onze sprays zit water, alcohol en tea tree. Hang na afloop de mat op de railing. Het zelfde geldt voor het gebruiken van blokken. Wil je gebruik maken van onze bolsters, neem dan een (hand)doek mee om deze over de bolster heen te leggen.

Als je je ziek of niet lekker voelt (verkouden, snotterig, griep of hoesten) graag thuisblijven. Bij twijfel kun je ons een mail sturen via info@moonyogaclub.com of even overleggen met de host.

Het event met de Amerikaanse Sri Shyamji Bhatnagar 29 maart is geannuleerd. Hij vliegt morgen terug naar Amerika om quarantaine te voorkomen.

Onze thee tafel is omgedoopt tot leestafel. Zodra het licht weer op groen staat zullen we het water en thee weer terug plaatsen. Neem daarom je eigen afsluitbare water fles mee met water of thee voor, tijdens en na de les. Het drinken van voldoende water is gezond. 

We houden tijdens alle lessen onze moderne luchtafzuiging aan, zodat er continue toevoer is van frisse lucht.

Naast onze reguliere schoonmaak maken we meerdere malen per dag alle deurkrukken schoon.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een mailtje naar info@moonyogaclub.com

 

Namasté

 

Daniela en Irene

March 13, 2020