new moon celebration

De maan is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor meer dan 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Een nieuwe maan kenmerkt een nieuwe fase van de cycles van de maan. Het is het uitgelezen moment om je intentie te zetten voor de komende periode. 

Vanaf nieuwe maan tot aan de volle maan is er weer ruimte voor nieuwe dingen. Het is het uitgelezen moment voor een nieuwe start. Het universum staat open voor oneindig veel mogelijkheden. Nu is het de tijd om de de volgende stap te nemen, kom in beweging en kom dichter bij jouw persoonlijke doelen. 

Tijdens deze New Moon Celebration van donderdag 23 april zullen Daniela en Irene je middels meditatie, Yin en Yang yoga je chakra's in balans brengen, zodat je energie goed kan stromen. Hierin werken we door op het thema van de afgelopen volle maan; 'Vertrouw op de stroom van het universum, keep the flow of life'. Het resultaat? Je komt meer in je lijf, hebt een heldere geest en voelt heel duidelijk aan waar jij de komende twee weken je aandacht op dient te richten. 

Een losse les kost € 2,50 of kies voor een Love ticket van € 15 en krijg onbeperkt toegang tot alle live stream yoga lessen t/m 26 april. Koop hier te ticket > 

Laat je je membership doorlopen? Dan krijg je onbeperkt toegang tot live stream yoga lessen. 

Leuk als je we donderdag zien, 

Liefs Daniela en Irene

 

April 18, 2020