Yoga Entrepreneurs Club: haal als ambitieuze yogi ondernemer meer uit je yoga onderneming door je te verbinden!

Hey ambitieuze Yoga ondernemer,

Wil je het maximale uit jouw yoga onderneming halen? Dan is de Yoga Entrepreneurs Club écht iets voor jou. Wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Irene le Roy, founder van Moon Yoga Club, yoga docent en ruim 20 jaar aan marketing ervaring. En ik heb deze groep opgezet. Daarnaast ontwikkel ik Yoga business trainingen voor ambitieuze yogi’s.

Veel yogi’s vinden het lastig om voldoende klanten aan te trekken of te behouden. Dat is zonde, want met de juiste kennis en tools trek je met gemak meer ideale klanten aan. Hoe? Door aandacht te geven aan de zakelijke kant van je business. En alles wat je aandacht geeft dat groeit.

Doordat je in deze community handige tips tricks, inzichten en inspiratie met elkaar deelt gaat het bouwen van je eigen yoga onderneming sneller, het is leuker en behaal je bovendien betere resultaten. Het maakt niet uit of je startende yoga docent bent of al jaren lesgeeft; of dat je les geeft vanuit huis of een grote studio of een online platform hebt.

Het voordeel van deze groep is dat we krachten bundelen. Yoga betekent verbinding en laten we als yoga ondernemers onze connectie versterken. Ik deel zo veel mogelijk over het opzetten en het runnen van een succesvolle yoga studio en ondernemen. En ik wil jou vragen hetzelfde te doen. Dus voel je vrij om het te delen als je een mooi inzicht hebt gevonden. Stel je vraag en beantwoord vragen van andere ondernemers. Door allemaal actief bij te dragen in deze groep. Profiteren we daar ook met z’n allen van. En het is leuk om te connecten met like minded people. 

Via deze link  word je gratis lid . Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes met jouw yoga onderneming!

Lieve groet Irene

Word gratis lid