Luxury Spiritual retreat

Wild heart Bali retreat

Gegarandeerd het meest luxe en spirituele retreat op Bali

Wild Heart Bali retreat 9 dagen

Droom jij ervan om april 2025 een inspiratie reis te maken naar het spirituele hart van Indonesië? Een ultiem luxe ervaring waarin je begeleid wordt door Karen en Irene en een team van officiële priesters en healers van Bali. Met dagelijks Yoga en meditatie sessies uitkijkend over de rijstvelden.

Wij nemen die stap extra om jou een onvergetelijke experience te bieden, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van een ultiem luxe retreat. Dit is het retreat dat je niet zocht, maar alles is wat je nodig hebt.

Ga je met ons mee?

Liefs Karen en Irene

luxury spiritual retreat

Dompel je 9 dagen onder in pure luxe. 

Tijdens het Wild Heart Bali retreat nemen we je mee op een diepe innerlijke reis waarin je precies krijgt wat je nodig hebt. We hebben een uniek all inclusive 9 daags programma samengesteld rondom de volle maan van april die je helpt naar binnen te keren en in het groter potentieel te stappen van wie jij werkelijk bent.

Stap in het grote potentieel wie jij werkelijk bent

Ben je op zoek naar een manier om in contact te komen met je ware zelf? En de pure energie in je hart te ontwaken? Geniet je van luxe en comfort en houd je van tropische sferen? Dan is dit jouw retreat!

Customer reviews
Customer reviews
'It was an intense experience, and through intensity I gained clarity.'
— Nathalie Quéré Founder CEO W CREATIVE
Customer reviews
'Dankbaar dat ik nieuwe dingen heb mogen leren in spiritualiteit, Ik heb een gevoel van diepe rust en ontspanning in mijn lijf.'
— Femke Willems - Sunset Lover
Customer reviews
‘Ik heb genoten van een week vol pure luxe, waarin ik in alle rust werd begeleid om door te voelen op alle niveaus in mijn hoofd en hart. Krachtig inspirerend en verfrissend, dank je wel lieve Irene en Karen.’
— Sabine van der Wijden - Interim manager in exponential leadership and strategic organisation and team development
Customer reviews
'Wat een heerlijke week! Mijn moeilijkste moment was mijn mooiste moment. Ik ben tot de kern gekomen. Een herinnering voor het leven!
— Ramona Nijssen - Mede eigenaar Lady Papa Bergen
Luxury Spiritual Retreat

Ja, ik ben precies waar ik wil zijn.

Sluit nu even je ogen. Adem diep in. Je hoort het geluid van vogels en klankschalen. Je ruikt de geur van verse bloemen gemixt met wierrook. Je opent je ogen en kijkt uit over de Balinese rijstvelden. Je hebt net een Sunrise Yin Yoga les achter de rug. Nog even een duik in het zwembad voordat we gaan ontbijten. De zon is heet. Je voelt je herboren na het heilig zuiveringsritueel in de Balinese Tempel gister. Je weet het. Ja, ik ben precies daar waar ik wil zijn.

Ontwaak je pure hart energie

Oude patronen die niet meer bij je horen lossen moeiteloos op, omdat je jouw leven bekijkt vanuit een hoger perspectief. Je komt in verbinding met de bron met als doel te leven vanuit jouw Wild Heart energie en te worden wie je werkelijk bent. Vol vertrouwen varen op jouw intuitie, jouw innerlijk kompas, your True North. Het gevoel van innerlijke kracht, creativiteit en vrijheid is slechts een bijkomstigheid.

Staff Villa Karein

In de villa werken 7 man personeel, die allemaal uit het dorp komen. Op deze manier wordt er wat terug gedaan voor het dorp. Het hospitality team staat alle dagen tot onze beschikking om jouw een onvergetelijke ervaring te bieden.

Meer informatie:

Voor wie?
 • Ik wil vol vertrouwen varen op mijn intuitie, mijn innerlijk kompas, mijn true north.
 • Ik wil meer innerlijke kracht, creativiteit en vrijheid ervaren.
 • Ik wil een groter spel spelen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik wil meer helderheid en innerlijke rust en voelen in wie ik werkelijk ben. 
 • Ik wil herinneren hoe het is om weer volledig mezelf te zijn en daar trots op te zijn.
 • Ik wil mensen in mijn leven die het gevoel hebben dat ze geboren zijn voor iets groters.
 • Ik ben er klaar voor mijn Wild Heart energie te laten ontwaken.

Kun jij je vinden in 1 of meerdere zinnen? Dan is dit retreat voor jou!  

Wat is ultra inclusief?

Ultra inclusive Wild Heart Bali retreat:

 • 8 nachten en 9 dagen in de ultiem luxe Villa Karein Bali. Uitgeroepen tot een van de 20 mooiste retreats op Bali door Times Magazine. 
 • Bezoek aan de Tirta Empul Tempel. Jij ondergaat een spiritueel zuiveringsritueel onder begeleiding van een hoge priester met een healing. Door middel van deze healing ontwaakt je Wild Heart energie, word je aura ontdaan van oude negatieve energie en vindt er op zielsniveau een diepe healing plaats. 
 • Bezoek aan een tweede tempel. De keuze van deze tempel wordt gemaakt aan de hand van de precieze maanstanden van die week. 
 • Workshop Balinese offer ceremonie om de goden te verzoeken je te helpen op jouw persoonlijk pad met uitleg van het Hindoeistische geloof onder begeleiding van een gerenommeerde Balinese priester.
 • Een diepgaande healing in de villa door een van de meest krachtige vrouwelijke healers van Bali. Zij zal je ook persoonlijke informatie geven die je helpt tot de kern te komen in een 1 op 1 sessie.
 • Healing Heart Cacao Ceremonie 
 • 2 x Crystal Healing 
 • 1x kristal oplegging die je lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau reinigt en voedt. 
 • 2 Workshops Persoonlijk leiderschap
 • Dagelijks meditatie.
 • Dagelijkse Yoga practice. 
 • 1 op 1 crystal facelift & coachingsessie door Irene
 • 1 op 1 medium reading & coachingsessie door Karen
 • Vuurceremonie
 • 1 Aerial Yoga sunset sessie met spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan.
 • Sound healing in een van de meest bijzondere locaties van Bali. 
 • Breathworksessie die je energetisch lichaam reinigt en activeert.
 • Alle luxe maaltijden en drankjes zijn inclusief. Chef Kok Made kookt pure vegetarische culinair hoogstandjes. Chefkok Made staat bekend om haar super gezonde ontbijt variaties en ‘eat the rainbow principe’.
 • Prachtige candlelight diner onder begeleiding van traditionele Balinese dans
 • Sunset dinner aan het strand.
 • 2 full body massages van een uur. 
 • 1 voet massage van 1 uur.
 • Diner in lokaal restaurant.
 • Voldoende vrije tijd om alle indrukken te verwerken.
 • Transfer van en naar vliegveld naar Villa Karein
 • Persoonlijk en kleine groep. We bieden maximaal 7 personen de kans om mee te gaan naar Bali.
 • Fotoshoot 'Balinese offer ceremonie'.  Balinezen dames verzorgen jouw styling. Je krijgt officiele ceremonie kleding aangemeten dat op een bepaalde manier aangetrokken moet worden en we sluiten deze workshop af met een photoshoot als herinnering aan het retreat.
 • Karen en Irene zijn dag en nacht beschikbaar voor vragen en begeleiding.

Exclusief:Vlucht en reisverzekeringVisum on arrival Bali 35 euro.

Praktisch

Het wild Heart Bali Retreat is een 9 daags retreat. Als je vanaf Amsterdam vliegt kun je beste een vlucht nemen op donderdag 10 april 2025. Dan kom je vrijdag 11 april aan op Bali waar wij je oppikken en naar de Villa brengen. Het programma start zaterdag 12 april. Terugvluchten kunnen geboekt worden vanaf 19 april. Wij verzorgen een transfer terug naar het vliegveld. Dan kom je zondag 20 april weer aan op Schiphol. Het is een 10 daagse reis inclusief reistijd. Je kunt er ook voor kiezen eerder op Bali te arriveren of langer op Bali te verblijven. 

Retreat locatie: Villa Karein

Villa Karein is door Times Travel uitgeroepen tot een van de top 20 mooiste retreat locaties van Bali. Villa Karein is een luxe 5 sterren villa in het Balinese dorp Cemagi. Karen, eigenaresees Villa Karein, woont al meer dan 20 jaar voor een deel van het jaar op Bali, ze noemt het ook wel haar eerste thuis. Een team van 7 man personeel staat dag en nacht voor je klaar. Villa KaRein is gesitueerd in een grote tropische tuin aan de west kust van Bali aan een rijstveld. De villa is omringd door dorpstempels waardoor je je helemaal kan onderdompelen in de Balinese cultuur. De villa ligt op 10 min loopafstand van de bekendste wave board spot van Bali, het strand van Pantai Seseh. In de villa werken 7 man personeel, die allemaal uit het dorp komen. Op deze manier wordt er wat terug gedaan voor het dorp.De villa bestaat uit 1 groot hoofdhuis met keuken, open living area en dining area. 2 grote slaapkamers met badkamers binnen als buiten. Via een trap kom je op yoga area die een magnifiek uitzicht geeft over de rijstvelden en spectaculaire natuur van Bali. Tegenover het hoofdhuis vind je in de tropische tuin 3 losstaande villa's bestaande uit een living, slaapkamer en een binnen en buiten badkamer. De zonnedekken van deze bungalows grenzen aan het grote zwembad van 15x5 meter. In de tuin bevindt zich de huistempel waar dagelijks kleine kleurrijke offer ceremonies worden verzorgd.

Bali

Iedereen die wel eens op Bali is geweest, weet dat dit eiland iets bijzonders heeft dat veel verder gaat dan de lachende lokale bevolking, de prachtige cultuur en de spectaculaire natuur. Bali is het spirituele centrum van Indonesië. De bevolking is voor bijna 90 procent hindoe en religie is diep geworteld in het hart van het dagelijks leven. Bali is een van ‘s werelds meest levendige centra voor spiritualiteit en zelfontdekking, en op zijn beurt trekt het bepaalde mensen aan die geïnteresseerd zijn in genezing, yoga, meditatie, bewustzijn en transformatie. Bali wordt daarom ook het eiland van de goden genoemd. 

Informatie avond

Voor vertrek organiseren we een informatie avond,zodat jij goed voorbereid op reis gaat.

Kamer opties
 • 6 x Gedeelde luxe villa: Geniet van een ultra luxe villa aan het zwembad. De ruime villa heeft een aparte living, grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een buiten badkamer. Het zonnedek van deze villa grenst aan het grote zwembad van 15x5 meter. Je deelt de ruim opgezette villa met een ander retreat genootje. 
 • 1 x Private Goddes room
  Geniet van extra privacy in de ultra luxe Goddess room met een slaapkamer met groot kingssize 2 persoonsbed en een binnen en buiten badkamer. De goddesroom is gelegen in de main house.
Exclusieve Memberkorting

Moon Members ontvangen een exclusieve korting van 5%. Vul bij de check out WildHeart in en jouw exclusieve korting wordt direct verrekend in je winkelmandje!

luxury spiritual retreat

Your Teachers

Mijn leven staat sinds een bijna doodervaring en een aantal daarop volgende spirituele openbaringen op Bali in het teken van het inventariseren en bestuderen wat onze mogelijkheden zijn zoveel mogelijk uit het leven te halen en zo laat mogelijk jong te mogen sterven. Mijn reis naar bewustwording zorgt voor een constante stretch in mijn leven. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en te activeren  daarvoor in beweging te komen. 
- Karen Boon, co-owner Moon Yoga Club.

&

"Als persoonlijk en spiritueel experiment wil ik kijken of ik volledig kan leven vanuit mijn hart en volledig durf te vertrouwen op mijn intuïtie in de keuzes die ik maak. Dit geeft mij zo veel plezier, liefde en zakelijk succes, dat ik het als mijn missie zie anderen hierin te inspireren en te laten zien dat dit ook voor jou is weggelegd.'
- Irene le Roy, founder en co-owner Moon Yoga Club.

Luxury Spiritual Retreat

Gun jezelf deze unieke ervaring

Play