Je kunt bij Moon Yoga Club ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

Prive instructeurs

Daniela Furst-Walter

Hi mijn naam is Daniela, ik ben Ashtanga docent en eigenaresse Moon Yoga Club. Mijn stijl van lesgeven wordt gekenmerkt door aandacht voor de individuele behoeftes van de studenten, voor een goede alignment en voor de ademhaling. Mijn lessen dragen bij aan een ontspannen geest, het opbouwen van fysieke kracht en aan uithoudingsvermogen. Ik ben geboren en opgegroeid in Berlijn. Ik studeerde yoga bij verschillende leraren. De nadruk heeft altijd gelegen op Ashtanga Yoga; een actieve, vloeiende vorm van yoga uit het Zuiden van India. In Ashtanga Yoga wordt een vaste serie van opeenvolgende houdingen op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Bij elke in- en uitademing wordt van positie veranderd. Door zich hier op te concentreren, wordt het lichaam geactiveerd en komt de geest tot rust. In de Zuid-Indiase tradities is Ashtanga een yoga voor iedereen en van iedere dag. Het draagt bij aan een lang en vitaal leven.

Daniela Furst-Walter
Irene le Roy

Irene le Roy

Mijn naam is Irene. Ik ben Yin & Vinyasa yoga docent (600 RYT), energetisch therapeut, Yoga Nidra docent en founder Moon Yoga Club. Mijn prive yoga lessen hebben een functionele benadering met als doel Chi, onze levensenergie, vrij te laten stromen; het zelfherstellend vermogen van het lichaam te vergroten en jou helemaal in je kracht te zetten. Zodat je keuzes maakt die echt bij je passen en kunt vertrouwen op je innerlijke kompas, to find your true north.
In een prive Yin Yoga sessie verstilt je lichaam door de spieren zo veel mogelijk los te laten, waardoor de houding op de dieperliggende lagen van het lichaam zal doorwerken. Tijdens een functionele Vinyasa prive yoga sessie gaan de houdingen vloeiend in elkaar over. Het belangrijkste uitgangspunt tijdens een prive yoga sessie is, is dat elk lichaam verschillend is. Wat voor de een makkelijk is voor en ander onmogelijk. Elk bot in elk lichaam is namelijk anders. Daarom krijg je altijd een prive yoga sessie op maat vanuit een functioneel oogpunt geheel volgens de leer van Paul Grilley. Het gaat erom hoe je je voelt achteraf en niet hoe je eruit ziet in de pose.  

Prive les
Prive les
Prive les

Prive les

€75.00
Moon Membership
Moon Membership
Moon Membership
Moon Membership

Moon Membership

€59.00
LOSSE YOGA LES € 15,-
LOSSE YOGA LES € 15,-

LOSSE YOGA LES € 15,-

€15.00
MOON INTRODUCTIE KAART € 50,-
MOON INTRODUCTIE KAART € 50,-

MOON INTRODUCTIE KAART € 50,-

€50.00

Latest news

Geen studio lessen tot minimaal 19 januari

Geen studio lessen tot minimaal 19 januari

Lieve Moon Yogi’s, Wat een heftige periode gaan we tegemoet. 5 weken lock down in een periode dat we snakken naar contact en knuffels van de mensen die we...

Read more
Full Moon Healing Yoga: Emotional Stability

Full Moon Healing Yoga: Emotional Stability

Maandag 30 november om 19.30 uur organiseren we een speciale Full Moon Healing Yoga Les. De les wordt gegeven door Natascha Slooten met Yoga houdingen specifiek gericht op de maag...

Read more

Klik op "Mij best!" als je het oké vindt dat er cookies worden opgeslagen om soepeler te navigeren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en onze marketingdoeleinden te ondersteunen.

Pre-loader