Moon Yoga club is het eerste yoga centrum van Nederland dat alleen thema yogalessen aanbiedt. In Japanse Yogascholen zijn thema yogalessen helemaal hot and happening. En vanaf nu ook in Nederland beschikbaar!

De thema yogalessen zijn speciaal ontworpen om de lichaamsenergie vrij te laten stromen met elk een eigen focus. Yoga kalmeert lichaam en geest, balanceert het zenuwstelsel, ontgift het lichaam en geeft je immuunsysteem en stofwisseling een boost. De ademhalingsoefeningen zorgen voor meer zuurstof naar je organen, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund wordt. Je huid wordt ontgift en na elke yogales voel je je energieker en wordt het hongergevoel onderdrukt. Het gevolg: een gezond lichaam met een heldere geest. Binnen het vaste rooster bieden we ook Pilates, Barre Yoga, Yoga Nidra, Yoga & Verbonden ademen en Mediatie les aan. Moon Yoga Club biedt meer dan 100 yogalessen per maand aan die 60 minuten duren, zodat ze in elke drukke agenda passen.

Er zijn in totaal 9 type lessen die verzorgd worden door verschillende top yogadocenten. Elke yogadocent heeft een andere yoga opleiding en signatuur die de thema lessen invullen. De yoga lessen worden ingevuld door Kundalini, Hatha, Vinyasa, Flow, Holistic Yoga, Power Yoga, Asthanga yoga en Yin Yoga te combineren. Kom regelmatig en je zal beter slapen, beter bestand zijn tegen stress en positiever in het leven staan. Yoga bevordert de creativiteit en je vermogen om oplossingen te bedenken en keuzes te maken.
Kom 1 keer in de week voor onderhoud.
Twee keer per week voor verandering.
Drie keer per week voor complete transformatie.


Stress Relief – Calm your mind and body
Deze Stress Relief Yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam in rust houdingen. Het is een aanvulling op de actieve lessen en zal je op een andere manier uitdagen. De yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. In combinatie met mindfullness is het een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten. Kom naar deze Stress Relief les en calm your mind and body.
Intensiteit: Yin

Open heart – Let your light shine through
Deze Open Heart les is speciaal ontworpen om het gebied van het hart en de heupen te openen. Zeer geschikt voor degenen die gedurende de dag veel op een stoel zitten of als aanvulling op sport, zoals hardlopen en fietsen. In deze yoga les worden houdingen lang vastgehouden. Zo heb je veel tijd om je lichaam beter te voelen, je grenzen te verkennen en steeds een beetje verder te gaan. De yogahoudingen zijn erop gericht je bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen.

Backbends, ook wel bekend als het hart openers, zijn een uitdagende en toch bevrijdende oefeningen. Het helpt de wervelkolom te versoepelen, verbetert de lichaamshouding en opent de borst voor diepere ademhaling. Op een dieper niveau, heeft het een positief effect op je humeur en reduceert het stress. Het opent je hart en geest. Ook helpt het je op een makkelijke manier te verbinden met de wereld.

In de Open Heart les word je veilig en comfortabel door diverse backbend houdingen en technieken begeleid. Er zijn hulpmiddelen aanwezig, die je tijdens de houdingen helpen ondersteunen, zodat een rustige opbouw mogelijk is en de houdingen op alle niveaus uitvoerbaar zijn. Kom naar de Open Heart les en open je hart voor deze nieuwe ervaring. And let your light shine through.
Intensiteit: Yin/Yang

Core Power – Say goodbye to back issues with a healthier body and stronger core muscles
Bij Moon Yoga Club hebben we een programma ontworpen dat op maat gemaakt is om de core strength te verbeteren door yoga te combineren met pilates en fitness. Deze spiertraining versterkt de romp en creëert de juiste balans tussen de buik- en rugspieren. Dit programma is geschikt voor alle niveaus. Dus kom naar deze les en zeg gedag tegen rugklachten; en hallo tegen een gezond lichaam en sterke romp spieren.
Intensiteit: Yang

Full Moon Healing Yoga – Find your true north
De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster.

Wij hebben een Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de maan op ons lichaam positief zullen versterken. Een volle maan is het moment om ruimte te geven aan nieuwe ideeen en los te laten wat niet meer bij je hoort. Creer ruimte en hou vast aan hetgeen dat jou blij maakt. Focus op het positieve. Dit zal je helpen keuzes te maken, die echt bij je passen, in het dagelijks leven.
Intensiteit: Yin/Yang

Detox - Boost je immuunsysteem
Deze detox yoga les richt zich op het systematisch stretchen en activeren van de 3 belangrijkste systemen in het lichaam die een cruciale rol spelen in de verwijdering van afvalstoffen - de bloedsomloop, spijsvertering en het lymfestelsel. Dit vergemakkelijkt de verwijdering van afvalstoffen en ondersteunt het lichaam haar natuurlijke reinigingsfunctie. Waardoor het immuumsysteem een boost krijgt.
Deze dynamische Yoga les verhoogt de hartslag en bevordert de circulatie van zuurstofrijk bloed naar elke cel in het lichaam. Het verhoogt de bloedcirculatie naar gewrichten, bindweefsel en inwendige organen. Asana's (houdingen) creëren ruimte. Kom naar deze Detox les en reinig je lichaam, verhelder je geest en boost je immuunsysteem.
Intensiteit: Yang

Glow - Activate the fountain of youth
Deze Glow Yoga les is speciaal ontworpen om de vrouwelijke hormonen te activeren, bloedcirculatie te verbeteren en bindweefsel te versoepelen. Glow combineert rustige en dynamische Yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie waardoor deze les dieper gaat en je meer openheid en innerlijke kracht ervaart.

Er zijn vele factoren die gewichtsverlies kunnen hinderen. Een daarvan is een onevenwichtig bekken. Daarom besteden we in deze les extra aandacht aan de spieren rond het bekken en de schouderbladen; spieren die in het algemeen ondergeschikt zijn in ons dagelijks leven. Dit in combinatie met ademhalingsoefeningen die je schildkier stimuleren, activeren je stofwisseling wat leidt tot gezond gewichtsverlies. Hormonen kunnen weer vrij stromen in het lichaam en dit heeft een positief effect op je humeur. De houdingen afgewisseld met ademhalingsoefeningen zorgen dat alle organen en lichaamsdelen worden voorzien van zuurstof. Je huid zal weer stralen. Kom naar deze Glow les en activate the fountain of youth.
Het is aan te raden 2 uur van de voren niet te eten voor de Glow les.
Intensiteit: Yin/Yang

Meditatie - Master Your Mind
Meditatie is een aandachtstraining waarbij je innerlijke rust creëert en kennis maakt met meditatie als instrument.
Deze speciaal ontwikkelde meditatie werkt verhelderend op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Meditatie betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring en je gewaar worden van een ruimte die achter je ervaring ligt. Je maakt contact met een dieper liggend stuk in jezelf, dat daardoor naar boven mag komen. Zo kun je dieper voelen wat er bij je speelt. Door je aandacht niet te sturen, maar te observeren vanuit stilte, liefde en acceptatie, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker als effect. De geest wordt rustiger en je komt meer in contact met je innerlijk kompas. Het is wetenschappelijk bewezen dat Meditatie voor een hogere kwaliteit van leven zorgt en positieve veranderingen teweeg brengt in cognitief en neurobiologisch functioneren.

Meditatie is een perfecte aanvulling op yoga en voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, meer creativiteit of wilt ontdekken wie je bent, waar je enthousiast van wordt en wat je passie is. Het begint allemaal bij goed in je vel zitten en te vertrouwen op je innerlijke kompas.
Kom Meditatie and find your true north.
Intensiteit: Yin  

Yin
Deze lessen zijn perfect als je helemaal nieuw bent in Yoga of wanneer je een blessure hebt. De les zal voornamelijk bestaan uit rustige oefeningen en ontspanningsoefeningen. Geef eventuele blessures voor de les door aan de yogadocent. De yogadocent kan je dan goed begeleiden en alternatieven bieden tijdens de les. Luister altijd naar de signalen van je lichaam. Deze les is geschikt voor alle niveaus en is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie.

Yin/Yang
Deze les is perfect voor beginners en gevorderden en combineert rustige en meer dynamische yoga houdingen.

Yang
De houdingen volgen elkaar op in een dynamische flow. Je bloedcirculatie zal geactiveerd worden. De yoga docent zal je begeleiden door de creatieve houdingen. Yang lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Mocht het soms te zwaar worden, dan kun je altijd even uitrusten op je mat. Laat je uitdagen door deze fysieke les.  

Klik op "Mij best!" als je het oké vindt dat er cookies worden opgeslagen om soepeler te navigeren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en onze marketingdoeleinden te ondersteunen.

Pre-loader