Moon Yoga club is het eerste yoga centrum van Nederland dat alleen thema yogalessen aanbiedt. In Japanse Yogascholen zijn thema yogalessen helemaal hot and happening. En vanaf nu ook in Nederland beschikbaar!

De thema yogalessen zijn speciaal ontworpen om de lichaamsenergie vrij te laten stromen met elk een eigen focus. Yoga kalmeert lichaam en geest, balanceert het zenuwstelsel, ontgift het lichaam en geeft je immuunsysteem en stofwisseling een boost. De ademhalingsoefeningen zorgen voor meer zuurstof naar je organen, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund wordt. Je huid wordt ontgift en na elke yogales voel je je energieker en wordt het hongergevoel onderdrukt. Het gevolg: een gezond lichaam met een heldere geest. Binnen het vaste rooster bieden we ook Pilates, Barre Yoga, Yoga Nidra, Yoga & Verbonden ademen en Mediatie les aan. Moon Yoga Club biedt meer dan 100 yogalessen per maand aan die 60 minuten duren, zodat ze in elke drukke agenda passen.

Er zijn in totaal 9 type lessen die verzorgd worden door verschillende top yogadocenten. Elke yogadocent heeft een andere yoga opleiding en signatuur die de thema lessen invullen. De yoga lessen worden ingevuld door Kundalini, Hatha, Vinyasa, Flow, Holistic Yoga, Power Yoga, Asthanga yoga en Yin Yoga te combineren. Kom regelmatig en je zal beter slapen, beter bestand zijn tegen stress en positiever in het leven staan. Yoga bevordert de creativiteit en je vermogen om oplossingen te bedenken en keuzes te maken.
Kom 1 keer in de week voor onderhoud.
Twee keer per week voor verandering.
Drie keer per week voor complete transformatie.