Find your true north
Iedereen heeft een innerlijk kompas dat je succesvol door het leven leidt "your true north". Het is je orientatiepunt, een vast punt in een wereld dat in hoog tempo constant verandert. Het helpt je koers te houden. Het is gebaseerd op wat belangrijk is voor jou, je diepste verlangen, je passie en motivatie om voldoening uit dit leven te halen. In de drukke en stressvolle maatschappij waarin wij leven is het soms moeilijk koers te houden en vast te houden aan hetgeen dat jou blij maakt.

Welkom bij Moon Yoga Club. Wij combineren de eeuwenoude traditie van yoga met de know how van nu. Onze yoga lessen zijn speciaal ontworpen om de energie van het lichaam vrij te laten stromen. Regelmatig worden er events en workshops georganiseerd. Ze zijn mindful, geven inspiratie en helpen je het maximale uit jezelf te halen. Onze activiteiten stemmen we af op de stand van de maan, zodat we de natuurlijke invloed positief kunnen versterken. Je zal krachtiger en positiever in het leven staan. Dit helpt je keuzes te maken die echt bij je passen.

Voor wie?
Of je nu een schrijver bent op zoek naar inspiratie, een entrepreneur die op zoek is naar meer creativiteit, of juist iemand bent die wilt ontdekken waar je enthousiast van wordt en wat je passie is. Het begint allemaal bij goed in je vel zitten en te vertrouwen op je innerlijke kompas - to find your true north.

Onze studio is architectonisch zo ontworpen dat het een oase van rust biedt in drukke, stressvolle levens. De constante toevoer van frisse lucht zorgt dat de studio, gemaakt van natuurlijke materialen, gezonder, zuurstofrijker en schoner is dan welke andere ter wereld.

Moon Yoga Club is gesitueerd in het hart van beachdorp Bergen. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en we hebben 3 parkeerplekken voor de deur. Combineer Yoga met al het moois dat Bergen te bieden heeft; het strand, een boswandeling, winkelen of geniet in een van de vele healthy hot spots op loopafstand.