Moon Community

Moon Community by Irene le Roy 

Ben je een ambitieuze yogi of ondernemer? Wil je van je passie je werk maken en jouw talent inzetten om de wereld een beetje mooier en beter te maken? Wil jij je intuïtie versterken en zo een zuiver kompas hebben om vol energie te leven? Wil je weten hoe je jouw energie en spirituele energie het beste kunt inzetten voor persoonlijke, spirituele en bedrijfsmatige groei? Wil je meer klanten, meer zichtbaarbaarheid en impact maken? Top! Dan zit je goed bij de Moon Community, voor ambitieuze yogi's die willen ondernemen en leven vanuit hun intuitie.
Welkom bij de Moon Community ik ben jouw host, Irene le Roy. Founder van Moon Yoga Club, yoga docent en ik heb ruim 20 jaar ervaring in marketing communicatie. Het is de communicatie met jezelf en de onzichtbare energie om je heen die echter bepaalt of je succesvol bent. Ik help ambitieuze yogi’s met het vinden van hun authentieke stem en help hen de moed te vinden hier naar te luisteren én ernaar te handelen.
Iedereen is hier op aarde om iets te leren én om iets te geven. Je wilt je spiritueel ontwikkelen, maar weet niet goed waar je moet beginnen of het ontbreekt je aan een dagelijkse practice. Je hebt het idee dat er meer in zit voor jou, maar dat je nu ergens energie verliest. Ben je ondernemer en haal op dit moment niet genoeg klanten binnen? Of haal je weinig voldoening uit je werk? Dan is het tijd om contact te maken met je intuitie en te luisteren. Door authentiek te communiceren en te ondernemen vanuit je intuitie trek je met gemak meer ideale klanten aan, op een manier dat je er plezier aan beleeft.
Doordat je in deze groep handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, word je gestimuleerd meer mindful te leven en gaat het bouwen van je eigen bedrijf sneller, is het leuker en behaal je bovendien makkelijker een beter resultaat. Start vandaag met het versterken van je intuitie en maak de wereld mooier met jouw talent. Meld je aan in de besloten facebook groep https://www.facebook.com/groups/mooncommunity, zodat je niets mist.
Moon Community
Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes.
Liefs
Irene le Roy, jouw Energie Management Coach

Klik op "Mij best!" als je het oké vindt dat er cookies worden opgeslagen om soepeler te navigeren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en onze marketingdoeleinden te ondersteunen.

Pre-loader