Luxury spiritual retreat

Energy Healing Retreat Bergen

Herstel je innerlijke balans

Energy Healing Retreat Bergen

Welkom bij ons Energy Healing retreat in Bergen speciaal ontworpen voor drukke ondernemers & high achievers die streven naar persoonlijke groei.

Als vrouwelijke ondernemers begrijpen we dat het vaak moeilijk is om onze persoonlijke groei op de eerste plaats te zetten. We worden vaak opgeslokt door onze dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, waardoor we moeite hebben uit onze comfort zone te stappen en vast blijven zitten in oude patronen. In onze serene Moon Yoga Club in het hart van duindorp Bergen willen we je uitnodigen even uit de drukte van het zakelijke leven te stappen en je te richten op jezelf.

We snappen dat het spannend is om van je persoonlijke groei een prioriteit te maken en oude patronen te doorbreken. Het idee om te falen en geconfronteerd te worden met je eigen beperkingen kan eng zijn. Juist wanneer je deze angsten onder ogen ziet, kun je groeien op een manier die je niet had durven dromen!

Onze focus ligt op het creëren van een transformerende ervaring waarin jij je persoonlijke groei als prioriteit stelt. Samen helpen we je uit je comfort zone te stappen en nieuwe patronen te herkennen. Door middel van energy healing, meditaties, yoga en workshops verkrijg je de inzichten en tools die nodig zijn om je persoonlijke groei te omarmen en te versterken.

Dit Energy Healing Retreat is een unieke kans om even uit de drukte te stappen en ruimte en tijd vrij te maken voor een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Omringd met de luxe en comfort die jij verdient.

Liefs Karen en Irene

Luxury spiritual retreat

Full Moon Healing

Tijdens het Energy Healing Retreat Bergen nemen we je mee op een diepe innerlijke reis waarin je precies krijgt wat je nodig hebt. Onze unieke methode gecombineerd met de krachtige energie van de volle maan van 22 juni zorgt ervoor dat we in slechts 3 dagen jou een enorme energie reset kunnen bieden. Rondom de volle maan is het gemakkelijker contact te maken met de diepere lagen van je onderbewustzijn. Dit in combinatie met ons bewezen programma, helpt je naar binnen te keren en in het groter potentieel te stappen van wie jij werkelijk bent.

Luxury spiritual retreat

Unieke methode

Wij nemen die stap extra om jou een onvergetelijke experience te bieden terwijl jij stap voor stap jouw energie lichaam opschoont en vrij maakt van oude negatieve energie die jou niet meer dient. Zodat jij de energie los kan laten die je persoonlijke groei en geluk belemmert.

Wij bieden een unieke bewezen methode waarin blokkerende energie wordt verwijderd. Met behulp van verhelderende workshops, meditatie sessies en helende ceremonies, gericht op het transformeren van belemmerende overtuigingen en het herstellen van innerlijke balans.

Innerlijke balans

Door jezelf onder te dompelen in deze helende en veilige omgeving, ga je een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen ervaren. In de mooiste studio van Nederland verkrijg je helderheid omtrent jouw persoonlijk pad. Je versterkt de verbinding met jouw innerlijk kompas; your True North. Vol vertrouwen varen op jouw intuïtie. Het gevoel van innerlijke kracht, creativiteit en vrijheid is slechts een bijkomstigheid.

Customer reviews
Customer reviews
Mijn 'Soul Cravings' werden ontrafeld in een heel intuïtief, direct proces zonder dat mijn mind het wilde analyseren. Mega waardevol!
— Cecilia Palmer - Designer & Creative Technologist II Spreker II Facilitator
Luxury Spiritual Retreat

Rust & ruimte

We begeleiden je op het pad van persoonlijke groei, terwijl we omringd zijn door de prachtige natuur van Bergen. Samen werken we aan het verkrijgen van meer helderheid wat op dit moment belangrijk voor jou is. En wat je tot nu toe heeft tegen gehouden, je diepste wensen en doelen te realiseren.

Luxury spiritual retreat

Met je voeten in het zand

Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust, positieve energie of balans. Het Energy Healing Retreat biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor jouw persoonlijk doel. Luxe lunch op het strand en spirituele power practices gaan hand in hand. Gun jezelf deze unieke kans om te worden wie je echt wilt zijn.

Reis naar jezelf

Het Energy Healing Retreat is hét retreat waarmee jij je energie lichaam kunt versterken en persoonlijke groei kunt versnellen. Het is een reis naar jezelf. Puur omdat je jouw eigen glazen plafond wegneemt. Door in een groep onder de juiste begeleiding krachtige energie healing toe te passen rondom de volle maan van 22 juni, versterk je dit proces en herstel je de innerlijke balans.

Full Moon Dinner

Je zorgt altijd voor anderen in je gezin of je bedrijf. Hierdoor kun je je uitgeput en overweldigd voelen. Tijdens het Energy Healing retreat leer zonder schuldgevoel liefdevol je grenzen te stellen, vol energie en veerkrachtig te zijn. Sta jezelf toe te groeien en je mindset te versterken. Vrij van beperkingen erken jij je eigenwaarde en heb je de energie om vol vertrouwen je expertise te delen met anderen.

De tijd is nu

Stel je voor, in het hart van duindorp Bergen omringd door serene natuur, kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Dit retreat is speciaal ontworpen voor diegene die een veeleisend leven leiden en geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en spiritualiteit, terwijl je geniet van de luxe en comfort die je verdiend. Ben je op zoek naar een manier om in contact te komen met je ware zelf? Geniet je van luxe en comfort en houd je van Bergen? Dan is dit jouw retreat!

Meer informatie

Welk thema heeft de volle maan van 22 juni?

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde.

De volle maan van 22 juni is de volle maan van de groei en transformatie, hij wordt ook wel grasmaan genoemd. Het thema van deze volle maan is groeikracht en verbinding. Het is een tijd vol hoop, licht en warmte. De natuur staat in bloei. Sommige plannen hebben nog aandacht nodig voordat je de vruchten kunt plukken. Deze volle maan in Boogschutter geeft ook veel enthousiasme en optimisme. Overal zie je mogelijkheden en kansen. Probeer focus te houden, zodat je energie niet versnipperd. Blijf dicht bij jezelf, want je hebt alles in je. ‘Protect your heart.’

Deze volle maan staat in verbinding met de Pericard-meridiaan. De Pericard is in de Westerse geneeskunde het hartzakje, maar binnen de Chinese Geneeskunde wordt deze gezien als de hartbeschermer. Het is de verbinder van onze emoties (water) en passie (vuur). De pericard-meridiaan geeft toegang tot je hart en je meest persoonlijke gevoelens. Als deze in balans is ben je genereus, warm en liefdevol naar anderen. Daarnaast ben je ook in staat kritiek en liefde te ontvangen. Wanneer deze uit balans is, glimlach je niet tot weinig, heb je koude handen en voeten, heupproblemen, een laag libido en een ronde rug die je hart probeert te beschermen. Oude pijn die je hebt weggestopt, kan naar boven komen.

Ook kun jij je bewust worden van jouw behoeftes: wat is nou echt belangrijk voor mij in het leven? En houd je daar aan vast, ook al voelt dat nog wat onzeker. Vertrouw op jezelf. Goed nieuws, deze periode verzacht liefdes verdriet en hartezeer.

Fysiek kun je de krachten van deze volle maan positief versterken door je aan te melden voor het Energy Healing retreat gericht op het versterken van je intuitie. Tijdens de volle maan is het gemakkelijker contact te maken met de diepere lagen van je onderbewustzijn.

Voor Wie?
 • Ik wil vol vertrouwen varen op mijn intuitie, mijn innerlijk kompas, mijn true north.
 • Ik wil meer innerlijke kracht, creativiteit en vrijheid ervaren.
 • Ik wil een groter spel spelen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik wil meer helderheid en innerlijke rust en voelen in wie ik werkelijk ben. 
 • Ik wil herinneren hoe het is om weer volledig mezelf te zijn en daar trots op te zijn.
 • Ik wil mensen in mijn leven die het gevoel hebben dat ze geboren zijn voor iets groters.
 • Ik ben er klaar voor moeiteloos en gemakkelijk mijn doelen te bereiken. 

Kun jij je vinden in 1 of meerdere zinnen? Dan is dit retreat voor jou!  

Wat is inclusief
 • Crystal Healing Experience inclusief een diepe persoonlijke energie healing
 • Healing Heart Cacao Ceremonie 
 • 2 Workshops Persoonlijk leiderschap
 • Healing meditatie die jouw systeem in balans brengt. 
 • Dagelijkse Yoga practice. 
 • Vuurceremonie
 • Stilte wandeling door het Bergense Bos
 • Sound healing 
 • Breathworksessie die je energetisch lichaam reinigt en activeert.
 • Luxe lunch op zaterdag en zondag. 
 • Full Moon dinner in de panorama area op zaterdag. 
 • Alle healthy snacks en drinks
 • Reinigingsritueel op het strand van Bergen aan Zee. 
 • Volledige aandacht Karen en Irene

Exclusief:overnachtingen

Praktisch

Praktisch

Het Retreat Own Your Future is een  weekend retreat.

 • Het programma start vrijdag 21 juni op de langste dag van het jaar om 19.00 uur tot 22.00 uur. 
 • Zaterdag starten we om 9.30  uur bij Moon Yoga Club in Bergen. Het programma is 21.00 uur afgelopen. 
 • Zondag starten we 9.30 bij Moon Yoga Club en eindigt het retreat om 15.00 uur.

Wanneer: 21-23 juni 2024

Verblijf:
Kies jij ervoor om tijdens het Energy Healing Retreat te blijven overnachten in Bergen of omgeving dan heb je de keuze uit veel leuke opties in verschillende prijsklasse in de omgeving van het kunstenaarsdorp Bergen. Moon Yoga Club is gesitueerd middenin het gezellige centrum van Bergen. De geschiedenis van Bergen is rijkelijk gekleurd door de aantrekkingskracht van het dorp op schilders, schrijvers en andere artiesten om de nog ongerepte natuur, en de speciale lichtinval in de omliggende bossen.Veel beroemde kunstenaars, inclusief schilders van de Bergense School hebben in Bergen geleefd en gewerkt. Moon Yoga Club is slechts 10 min rijden vanaf het Noord-Hollandse strand Bergen aan Zee,  gelegen aan de mooie kuststrook van Nederland.

Vragen?
Ben jij geïnteresseerd in het Energy Healing Retreat? Maar zou je graag eerst met ons persoonlijk willen connecten om er achter te komen of dit retreat  de juiste keuze voor jou is? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naarinfo@moonyogaclub.com. We plannen dan graag een (video)call met je in. Voel je welkom.

Exclusieve Moon Memberkorting

Moon Members ontvangen een exclusieve korting van 5%. Vul bij de check out Bergen in en jouw exclusieve korting wordt direct verrekend in je winkelmandje!

LUXURY SPIRITUAL RETREAT

Your Teachers

Mijn leven staat sinds een bijna doodervaring en een aantal daarop volgende spirituele openbaringen op Bali in het teken van het inventariseren en bestuderen wat onze mogelijkheden zijn zoveel mogelijk uit het leven te halen en zo laat mogelijk jong te mogen sterven. Mijn reis naar bewustwording zorgt voor een constante stretch in mijn leven. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en te activeren  daarvoor in beweging te komen. 
- Karen Boon, co-owner Moon Yoga Club.

&

"Als persoonlijk en spiritueel experiment wil ik kijken of ik volledig kan leven vanuit mijn hart en volledig durf te vertrouwen op mijn intuïtie in de keuzes die ik maak. Dit geeft mij zo veel plezier, liefde en zakelijk succes, dat ik het als mijn missie zie anderen hierin te inspireren en te laten zien dat dit ook voor jou is weggelegd.'
- Irene le Roy, founder en co-owner Moon Yoga Club.

Bergen Retreat

Gun jezelf deze unieke ervaring

Play