Exclusief te huur via Moon Yoga Club.

2 jaar geleden belandde mijn liefde en ik onverwachts in het pittoresk baaitje Agios Konstantinos op het eiland Samos.

We vroegen in het hotel waar we verbleven, waar kunnen we op Samos het beste eten en werden verwezen naar het kleine restaurantje op het kiezelstandje in Agios Konstantinos.

Het eten was inderdaad geweldig, heerlijk met onze voeten in het zand terwijl we, tijdens een romantisch diner misschien wel de mooiste zonsondergang ever aanschouwde.

Maar dat niet alleen, de energie op deze plek voelde aan als magie. Je herkent dat vast wel dat je ergens op onze aardbol komt en dat je je geweldig voelt, dat je hart opzwelt.

Het rustige strandje, de kabbelende water tegen de stenen aan, het kleine haventje ernaast. Het voelde als een thuiskomen, alsof we hier veel vaker waren geweest. Een instant chill gevoel.

Zo goed dat we de dagen daarna in het baaitje te vinden waren en daarnaast van de ene verbazing in de andere vielen bij het exploren van dit groene Griekse eiland Samos. Ook wel de groene smaragd van Griekenland genoemd.

Toen we vernamen dat er in dit baaitje een huis te koop kwam was een knipoog naar elkaar genoeg, we hadden het al besloten.

Het huis was in hele goede staat maar wel klaar voor een styling update. Laat ik nu niks leukers vinden dan dat? We kochten het dus en lieten meteen het logo Casa KaRein op de gevel verven. KaRein bezegeling van onze liefde. Mix van onze namen Rein en Karen. Onze droom was werkelijkheid geworden.

Vervolgens zijn we het hele pand gaan renoveren in de stijl van less is more. Belangrijk was de strand vibes te voelen waar dan ook in het huis, daarom hebben we gekozen voor niet teveel afleiding. Veel wit, naturel, en zachte pastel tinten. Het huis sluit helemaal aan bij de visie van Moon Yoga Club.

We hebben daarom besloten om Casa KaRein exclusief te gaan verhuren via onze Moon Yoga Club. Casa KaRein, een plek om te verstillen, een met de natuur te zijn, op te laden en te voelen wat ook alweer echt belangrijk is voor jou.

 Wakker worden en je nog slaperig laten zakken in de Egeische Zee, een wandeling maken in het natuurgebied dat zich bevindt slechts 5 min van Casa KaRein, een meditatie op het kiezelstrandje voor het huis en dan een mooi ontbijtje op je terrasje voor de master bedroom dat uitkijkt over zee en het kleine haventje, vervolgens schrijven in je journal of dat boek lezen wat al zolang op je lijst staat. En dan heb ik het alleen nog maar over een willekeurige ochtend in Casa KaRein.

 Over Casa KaRein:

 Het huis is geschikt voor 4 personen en is 140 m2 groot.

-Op de begaande grond bevindt zich de woonkamer met openhaard, een open keuken voorzien van alle gemakken dus ook een afwasmachine en een ruime badkamer met daarin  een was/droog combinatie.

-Op de eerste verdieping bevinden zich 2  2 persoons slaapkamers en een badkamer met douche.

De master slaapkamer heeft een 2 persoons Kingsize bed, ruime kastenwand en een terrasje die over de zee uitkijkt met 2 persoonszitje en 2 ligstoelen. De tweede slaapkamer heeft een 2 persoons Kingsize bed, ruime kastenwant en een klein terrasje dat uitkijkt op een tuin met citroenbomen.

-Zowel in de woonkamer als in beide slaapkamers is een airco aanwezig.

-In de woonkamer staat een grote bank waar eventueel een kind heel goed kan slapen.

 Waar bevindt Casa KaRein zich?

Casa KaRein is een romantisch boutique huis dat zich bevindt aan de noordkust van het Griekse eiland Samos in de baai Agios Konstantinos. De baai Agios Konstantinos ligt 20 minuten rijden vanaf het bekende toeristische plaatsje Kokkari aan de kust waar je uit veel restaurants kan kiezen. Voor Casa KaRein is een smalle weg en daarachter begint gelijk het kiezelstrand. Op het kiezelstrand bevindt zich het restaurant Aiolos. Op het kiezelstrand staan een 16 tal goede lig bedden met dikke kussens die eigendom zijn van restaurant Aiolos waar je gratis gebruik van mag maken.

Welke service mag je verwachten?

Casa KaRein ligt op 45 min afstand rijden van het vliegveldOnze gastvrouw Chara staat je op je wachten bij aankomst in het huis. Zij gaat ervoor zorgen dat er tijdens je verblijf je aan niks ontbreekt.

Chara woont naast Casa KaRein, ze is een engelse lerares die opgegroeid is in Zuid-Afrika, dus communiceren met haar is geen probleem. Chara weet boeiend te vertellen over het eiland, ze weet er werkelijk alles van dus zij kan als geen ander adviseren waar de highlights van de groene smaragd Samos te vinden zijn. Zij verzorgt de schoonmaak van het huis in overleg en zorgt er ook voor dat er iedere 3 dagen schone handdoeken zijn en de bedden verschoond.

Wat is er als extra’s te organiseren voor jou?

Chara kan op verzoek een healthy ontbijt organiseren op het terras van restaurant Aiolos vlak voor de deur. Ook massages aan huis en prive yoga sessies op het strand zijn mogelijkheden. Deze diensten zijn exclusief.

Wat kost Casa KaRein?

Euro 1650,-- per week, nu deze eerste zomer Euro 1495,-- per week. Dit boutique huis is alleen per week te huur.

We zijn natuurlijk flexibel met aankomsttijden. Afhankelijk van de vlucht naar Samos die je boekt.

Inclusief:

De diensten van onze hostess Chara, gas, water en licht, wifi, het linnen en alle schoonmaakkosten ook bij vertrek.

 Exclusief:

Op verzoek zorgt Chara ervoor dat er bij aankomst de eerste benodigdheden aanwezig zijn, zodat je geen lege koelkast aantreft. Een paar dagen voor aankomst neemt ze contact met je op zodat je je wensen kan doorgeven.

Leer hier meer>